суббота, 2 февраля 2013 г.

митсубиси сигма объем бака

Jei turite daugiau klausim# - mob. tel.: +370 678 14849, el.p.: info@autopolis.lt

Dalyvauti forume ir rašyti komentarus, apie perskaitytµ straipsnЯ ar konkret# automobilЯ.

GalЗsite nemokamai talpinti savo skelbimus, apie parduodamus automobilius, detales, padangas ir pan. ms# skelbim# skiltyje.

NereikЗs papildomai registruotis norint parašyti nuomonЙ Straipsni# ar Automobili# katalogo skiltyse.

Reklamini# paslaug# valdymas. Nuo šiol kiekviena ЯmonЗ gali pati sprЙsti, kaip pristatyti ir pateikti savo ЯmonЙ vartotojams. Sistemoje esanЅiame reklamos paslaug# valdyme, galЗsite priskirti savo Яmonei paieškos .od.ius, pakeisti ЯmonЗs statusµ, priskirti veiklas, papildyti anketµ nuotraukomis, skelbti akcijas ir pan. Visas papildomas paslaugas yra lengva valdyti ir u.sakyti, nes viskas vykdoma elektroniniu bdu. Paslaugos suskirstytos pagal terminµ, kiekЯ ir kainµ. Kiekvienµ apmokЗjimµ patvirtinsime išsiuntЙ el. paštu PVM-sµskaitµ faktrµ.

GalЗsite tiesiogiai valdyti duomenis savo ЯmonЗs anketoje. Visi (nemokami) pakeitimai puslapyje atsinaujina iš karto.

Registracija suteiks galimybЙ Jums dalyvauti ms# svetainЗs veikloje nereikalaujant joki# papildom# form# pildymo. Prisijungiate vienµ kartµ ir laisvai rašote komentarus, talpinate skelbimus, valdote savo ЯmonЗs duomenis, u.sisakote paslaugas ir pan. Ms# svetainЗ skirta tiek fiziniams tiek ir juridiniams asmenims, todЗl registracijos prad.ioje pasirinkite savo kaip vartotojo statusµ.Registracija Яmoni# atstovams :

Комментариев нет:

Отправить комментарий