среда, 6 февраля 2013 г.

фото села світанок рогатинського району

З початку року на ¶вано-Франквщин зарестровано вже бльше тисяч пожеж, на яких загинуло 26 мешканцв краю, з них 1 малолтня дитина. За цими цифрами статистики - не тльки знищене, нажите роками прац майно, а й загублен людськ життя  втрачене здоров’я, трагед у см’ях та родинах. Найбльше випадкв пожеж з трагчними наслдками зарестровано у Коломийському (загинуло 4 особи),  Косвському (загинуло 4 особи) та Рожнятвському (загинуло 3 особи) районах. Як свдчать конкретн факти, в переважнй бльшост пожеж  з загибеллю людей на них виникають саме у житловому сектор, що склада бльше 80% вд загально клькост зарестрованих випадкв. Домнуючою причиною трагедй  надал залишаться людський фактор. Саме необережнсть громадян у поводженн з вогнем в побут, в переважнй бльшост випадках,  призводить до бди.  Пдтвердженням цього , зокрема, останн факти.

15 квтня о 21.31 год. в ¶вано-Франквську по вул. Незалежност, 11 виникла пожежа в магазин ювелрних виробв «Центр Ювелр». Як повдомили у прес-служб МНС в област, внаслдок пожеж пошкоджено блок живлення, вконн штори та покриття стн. На пожеж врятовано магазин «Центр Ювелр».

17 квтня о 17.50 год. до МНС надйшло повдомлення про пожежу в однй з квартир п’ятиповерхового житлового будинку в мст Надврна. На мсце под вдразу було направлено чергове вддлення самостйно державно пожежно частини 16. За лчен хвилини  рятувальники погасили пожежу. Вогонь пошкодив житлову кмнату та диван. ¶з задимленого примщення кмнати бйц МНС врятували власницю квартири 1962 року народження та  товариша 1960 року народження. Рятувальники винесли потерплих на свже повтря. В результат пожеж врятован жнка та чоловк отримали опки тла рзних ступенв важкост.

18 квтня о 16.10 год. в ¶вано-Франквську по вул. Микитинецька, за гаражно-будвельним кооперативом виникла пожежа автомобля VOLVO S40, власник встановлються. Як повдомили у прес-служб МНС в област, внаслдок пожеж знищено автомобль. Причина виникнення пожеж – встановлюються.

21 квтня о 17 год. 32 хв. виникла пожежа в примщенн колиби «Галицька брама» по вул. Коновальця, 287 «б» в ¶вано-Франквську. Як повдомили у прес-служб МНС в област, за сигналом виклику до мсця под прибули 2 чергов вддлення самостйно державно пожежно частини 1. В склад ланки газодимозахисно служби рятувальники одразу ж приступили до гасння пожеж та евакуац людей, котр на момент пожеж знаходилися в примщенн вдпочинкового закладу.

76-рчний калушанин загинув вчора пд час пожеж у власному помешканн. Про це повдомили сьогодн у прес-служб територального управлння МНС Украни в ¶вано-Франквськй област. Пожежа у квартир на третьому поверс п’ятиповерхвки, в якй мешкав загиблий, виникла близько 13- години з причин, як в даний час з’ясовують експерти. Внаслдок займання вогнем знищено лжко, стл, реч домашнього вжитку, обкопчено стни. Прям збитки вд пожеж фахвц оцнили у 1 тисячу гривень, побчн – в 54,2 тисяч гривень.

21 травня в обдню пору в Калуш по вулиц Винниченка сталася пожежа. Сильний дим, що виривався з вкон квартири одн з п’ятиповерхвок першими помтили сусди, котр й викликали пожежно-рятувальну службу. Уже незабаром пожежу було локалзовано та лквдовано, однак на мсц под було виявлено загиблого 76-лтнього господаря осел. Вогнем знищено лжко, стл, реч домашнього вжитку, обкопчено стни квартири. Причина виникнення пожеж встановлються.

пожежа Теги ¶вано-Франквськ, Новини, Аналтика, Фото

Комментариев нет:

Отправить комментарий